vineri, 21 martie 2008

Iahturi de lux (luxury yacht)

Sa incepem usurel cu un post decent, ca si asa nu am mai postat de ceva vreme. La primul post, ca sa va acomodati cu felul meu de a redacta un post, am ales sa va prezint, asta daca va intereseaza, un obiect de lux, si anume un yacht pe numele sau de scena "Sunseeker Yacht 82".
La prima observatie as putea spune :"Mamitica ce barca!!", iar la a doua: "Lasa sa fie ca si asa e prea scumpa!".... In fine sa trecem peste aceste observatii de 2 lei si sa prezentam cum se cuvine personajul central al acestui post.
Acest fabulos yacht este proiectat si construit de o firma pe nume 'Sunseeker International', care, parerea mea se pricepe binisor la acest capitol. Acest yacht a fost proiectat pentru croaziere de lunga durata, intr-un confort deosebit de placut si dorit de multi dintre noi . Yachtul include 2 cusete "profesioniste'', unde poti sa stai si sa te relaxezi privind orizontul, echipate cu o sumedenie de echipamente: aer conditionat, televizor plat, Hi-fi surround DVD, CD-player si comunicare Radio. In interiorul lui Sunseeker 82 ve-ti mai putea gasi o camera VIP cu cabina de dus proprie, alte 2 cabine pentru capitan si pentru echipaj. Un salon mare este strabatut de o masa pentru luat micul-de-jun, pranzul si cina, si este complet echipat. Pe nava mai gasim deasemenea o platforma hidraulica cu o mini piscina.
Aceasta nava este propulsata de un motor cu o putere de 1550 Cp, cu ajutorul a 2 elice aflate intr-un semitunel, si atinge o viteze de 33 noduri/ora.

Cateva poze cu Sunseeker Yacht 82:






" """"

Niciun comentariu:

banner
banner
banner