vineri, 21 martie 2008

Freedom Of the Seas





Freedom of the seas este o nava de croaziera? Mai bine spus.... este un adevarat plasat pe apa, numai k in plus se poate deplasa acolo unde doreste capitanu, atat timp cat ii permit apela marilor.
In anul 2006 a fost numita cel mai mare vas posibil. Freedom of the seas a fost construit de compania Royal Caribbean Cruise Lines in singurul de scop de a fi gazda unor croazier de neuitata.. Are la bord foarte multe camere pentru pasageri, dar si mai multe activitati pe care le poti desfasura la bordul gigantei nave. Daca pe alte nave contau mult mai mult cei care plateau croazierele, adica adultii, mai nou, pe Freedom of the seas sunt luati in vedere si copii, fiind amenajate suficiente locuri de distractii pentru copiii extrem de pretentiosi.
Acest vas de croaziera ofera cu mult mai multe compartimente fata de alte nave disponibile, incluzand si apartamente prezidentiale cu o suprafata 120 mp cu 4 dormitoare, 4 bai complet echipate, un livingroom si un balcon(mai bine spus o terasa) de aproximativ 75mp. Pe de alta parte Freedom of the seas atrage prin numeroasele posibilitati si distractii pe care ti le ofera: piscina, televizoare "flatscreen" in fiecare compartiment, conexiuni WiFi, plus telefonie mobila, internet. Insa mai sunt si alte locuri de pierdut timpul cum ar fi: terase, restaurante, un teren de golf in miniatura si chiar si o pista de patinaj pe ghiata.















Niciun comentariu:

banner
banner
banner