marți, 11 noiembrie 2008

VolksWagen Passat C.C.




Volkswagen Passat C.C. este una dintre cele mai reusite masini ale concernului Volkswagen, designulexterior fiind unul de invidiat, putand fi comparat cu deja celebrul Mercedes CLS. Eleganta imbinata cu sportivitatea este poate cea mai scurta si clara definitie a noului model Pasat.

Design

Limuzina inovatoare cu patru uşi, care, prin profilul specific de coupé, se remarcă printr-o imagine cu accente sportive şi elegante, se impune la interior prin confortul specific unui model cu patru locuri, în timp ce la exterior noul Passat CC este caracterizat de liniile dinamice tipice pentru un coupé. Avantajele acestui concept crossover sunt evidente: nu trebuie să renunţaţi nici la confort, dar nici la designul sportiv elegant. Un singur model care îndeplineşte toate cerinţele.
Cele patru portiere fără cadru conferă noului Passat CC un aspect de o eleganţă remarcabilă. Liniile specifice unui coupé nu se remarcă doar prin dinamism, ci oferă şi un avantaj esenţial: designul aerodinamic perfect. Sub linia geamurilor, ca element de design care marchează stilul acestui model, se remarcă o linie puternică şi bine conturată, denumită linia Tornado.
Trapa panoramică disponibilă opţional, prin dimensiunile generoase, asigură o lumină plăcută în interior şi o vizibilitate perfectă spre cerul liber. Trapa acoperă toată zona frontală, până la montaţii centrali, şi se integrează astfel elegant în liniile acoperişului. Trapa poate fi ridicată cu până la trei centimetri.
Pentru interiorul nobil al noului Passat CC sunt disponibile cele mai fine materiale textile, Alcantara nobilă sau pielea moale “Nappa”, care conferă un aspect calitativ remarcabil secţiunilor centrale şi laterale ale scaunelor, precum şi suprafeţei cotierei centrale. În culori pastelate, de exemplu trufă sau bej Corn Silk, pielea creează o impresie deosebită.
Prin aspectul lor, jantele conferă accente unice designului acestui model. Un element de rafinament remarcabil este reprezentat de designul dinamic al jantelor din aliaj uşor “Interlagos” disponibile opţional: acestea ies în evidenţă în lumina directă. În funcţie de materialul utilizat variază şi efectele care se remarcă în interiorul pasajelor roţii, realizate în relief, cu linii sportive: jantele din aliaj uşor (8 J x 18, pneuri 235/40 R 18) sunt disponibile în nuanţa Sterling-Silver sau cu suprafaţă lucioasă.

Motorizari

Pentru un design dinamic este nevoie de motoare dinamice. Nicio problemă pentru noul Passat CC: motorizarea de bază este reprezentată de un motor TSI puternic pe benzină care dezvoltă 118 kW (160 CP); în mod suplimentar, puteţi opta pentru un propulsor TDI cu 103 kW (140 CP) bazat pe tehnologia Common-Rail. Cine preferă să îşi descopere limitele, va opta cu siguranţă pentru motorul V6 puternic şi agil care dezvoltă 220 kW (300 CP). Această motorizare de top este disponibilă în serie cu sistemul 4MOTION şi cutia de viteze cu dublu ambreiaj DSG, care accentuează plăcerea condusului. Acest lucru este asigurat de confortul remarcabil la schimbarea treptelor de viteză, fără întreruperea puterii de antrenare, dublat de consumul redus. (Consum de carburant: 5,8 - 10,1l/100km; emisii CO2: 153 - 242 g/km).







banner
banner
banner