duminică, 19 octombrie 2008

Prestari servicii.

Din ce putem face si v-ar putea interesa:

A-ti navigat vreodata pe internet sa cautati diverse articole vestimentare? A-ti auzit de site-ul www.eastbay.com ? Pe acest site puteti gasi unele dintre cele mai cunoscute brand-uri din lume in articole vestimentare precum Nike, Puma, Adidas, Converse, Lotto, Reebok si multe altele. Puteti gasi anumite articole pe care in Romania nu le ve-ti gasi asa curand sau chiar deloc. Un alt beneficiu este legat de pret, deoarce in general fata de Romania pretul final ajunge cu pana la 100 ron diferenta. Daca va intereseaza comenzi de pe acest site puteti trimite un mail la adresa cosmo_cel@yahoo.com pentru informatii suplimentare si comenzi.


Sunteti persoana fizica sau firma? Aveti nevoie de un site pentru a promova serviciile dumneavoastra? Noi va putem rezolva aceasta problema. Cunoscand limbajele de programare necesare(HTML, CSS, JAVASCRIPT, PHP, SWISH MAXX, XTML, etc) va putem realiza site-ul dorit. Webdesignul se face dupa cerinta clientului. Pentru informatii si cerinte puteti scrie la adresa de mail cosmo_cel@yahoo.com.


In curand vom publica pe internet un nou site de imobiliare unde ve-ti putea afisa anuntuti legate de vanzari/inchirieri imobile/spatii/terenuri FARA AGENTI IMOBILIARI, direct de la proprietar.

Sezonul toamna-iarna 2008-2009

Moda in acest sezon de toamna iarna 2008-2009 este foarte generoasa in materie de tinute. Sunt aduse unele noutati insa in principiu moda ramane in aceleasi linii ca si cea din sezonul trecut. Sunt aduse in atentie imprimeurile, de toate genurile, de la cele florale la cele abstracte. Se poarta tinutele lejere cu imprimeuri florale, din materiale care confera libertate in miscare, accesorizate cu fulare sau curele apartinad genului retro. Este bine de stiut ca si genul mai sobru, cel urban, in care imprimeurile sunt de reprezentate de figuri geometrice sau logouri, de regula in contrastul alb-negru, e un must-have al sezonului rece.

Tinutele all black mereu la moda, mereu in atentia designerilor. Poate doar un pic mai accesorizate de aceasta data, si ma refer la fustele lucioase, din piele lacuita cu fermoare, la curelele late cu catarame cu pietre. Tinutele all-black urmaresc linia corpului, fustele sunt drepte, trenciul este cambrat, pantalonii evidentiaza foarte frumos talia. Sunt tinute care nu se demodeaza niciodata si care sunt pline de rafinament.

Vara aceasta a fost plina de culoare, iar tendinta este adoptata si pentru sezonul rece. Alege insa o singura piesa vestimentara intr-o culoare tare, si asorteaza-o cu nunte de gri sau negru.

Tinutele elegante, combinatia taior cu fusta sau cu pantalon, in alb si negru sunt la mare cautare in sezonul 2008-2009. De remarcat ar fi ca sacourile au taieturi indraznete, umeri sunt foarte amplii, gulerul nu este cel clasic ci unul supradimensionat. Foarte elegante sunt paltonasele si jachetele cu maneci pana la cot, care pot fi purtate cu manusi inalte, sau cu o bluza cu maneci stramte.

Ca accesorii se remarca margele lungi rasucite in jurul gatului sau lasate pur si simplu sa curga, colierele masive, manusile din piele, curelele avand diferite forme si marimi, caciuli colorate tricotate din materiale naturale, fulare foarte lungi.

banner
banner
banner